پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

درخواست ترامپ برای تعویق نخستین جلسه دادگاه خود

دونالد ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، خواستار تعویق جلسه رسیدگی به پرونده نگه داری اسناد محرمانه در ویلای شخصی اش در فلوریدا شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، خواستار تعویق جلسه رسیدگی به پرونده نگه داری اسناد محرمانه در ویلای شخصی اش در فلوریدا شد.

 

براساس این گزارش، ترامپ و دستیارش والت نائوتا، طی دادخواستی از دادگاه فدرال فلوریدا خواستند تا رسیدگی به پرونده نگه داری اسناد طبقه بندی شده و دولتی در عمارت مارالاگو به تعویق افتاده و تاریخ آن به وقت دیگری موکول شود.

 

حدود 3 هفته پیش «جک اسمیت» بازرس ویژه پرونده نگه‌داری اسناد طبقه‌بندی‌شده توسط ترامپ، خواستار به تعویق افتادن نخستین جلسه محاکمه وی از 14 اوت به تاریخ 11 دسامبر شد تا دو طرف فرصت کافی برای جمع آوری مدارک و آماده سازی اسناد مربوطه را داشته باشند.

 

اما در دادخواست جدید ترامپ که روز گذشته به دادگاه ارسال شده، وکلای ترامپ اعلام کردند برگزاری جلسه دادگاه در ماه دسامبر تاریخی منطقی برای جمع آوری و آماده سازی مدارک نیست و این برنامه زمانی را نادرست وغیرواقعی خواندند.

 

وکلای ترامپ افزودند: برگزاری جلسات دادگاه باید به تعویق افتد اما تداوم آن لازم و درست است.

 

وزارت دادگستری نیز تاکنون به درخواست تیم ترامپ پاسخی نداده است.

 

چندی قبل دادگاهی در آمریکا دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق این کشور را به 38 مورد از جمله داشتن اسناد طبقه‌بندی‌شده محرمانه مرتبط با امنیت ملی در ویلای شخصی‌اش در فلوریدا متهم کرد.

 

اسناد محرمانه‌ای که در منزل ترامپ به دست آمده، دربرگیرنده جزئیاتی از توانمندی‌های هسته‌ای یک کشور خارجی نیز است.

 

ترامپ در جلسه تفهیم اتهام خود درباره این پرونده در شهر میامی، پس از استماع کیفرخواست ضمن رد تمام این اتهامات، اعلام بی‌گناهی کرد. وی در این دادگاه محکوم نشد و حتی هیچ وثیقه‌ای برای خروج ترامپ از دادگاه تعیین نشد. والت نائوتا، متهم دیگر پرونده اسناد محرمانه رئیس جمهور سابق هم ادعای بی‌گناهی کرد.

 

دونالد ترامپ در حال حاضر درگیر چندین پرونده کیفری در دادگاه‌های آمریکاست: پرونده نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا، پرونده پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی و پرونده حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021.

 

با وجود طرح اتهامات جدید علیه دونالد ترامپ درباره نگه داری اسناد طبقه بندی شده و پرونده های دیگر از جمله پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی، میزان محبوبیت وی همچنان بالاست و بسیاری از جمهوری خواهان بر این باورند که طرح این اتهامات علیه ترامپ تنها انگیزه سیاسی دارد و به همین دلیل ترامپ در نظرسنجی ها همچنان پیشتاز است.

 

گفتنی است والت نائوتا هفته گذشته در دادگاهی در میامی از تمام اتهامات مربوط به کمک به ترامپ در مخفی کردن اسناد طبقه بندی شده به هنگام ترک کاخ سفید، تبرئه شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار